Reeds mijn hele carrière vertoef ik in de voedingswereld. In mijn beginjaren deed ik veel ervaring op in gerenomeerde restaurants om daarna als chef-kok te werken. Ook in mijn vrije tijd liet het koken mij niet los. Ik was o.a. lid van een BBQ-team waarmee we in 2008 Vice Wereldkampioen en Belgisch Kampioen werden.

Jarenlang heb ik gefantaseerd over het opstarten van

‘At Home Cooking’, maar steeds was er wel iets waardoor ik de stap niet zette. Tot…

In april 2015 verwezenlijkte ik mijn droom: 'Detail' werd een feit. Elke dag opnieuw, werk ik met een glimlach en vol enthousiasme met het doel mijn ervaring, kennis en creativiteit in mijn gerechtjes te steken. En steeds met de focus mijn klanten een onvergetelijk culinair moment te geven.

 

Eten doet iedereen. Toch staan we er vaak niet bij stil hoe makkelijk we een leuke tijd koppelen aan eten. Hoe vaak hoor je niet: “Op die vakantie, op dat strand, daar smaakte het enorm goed.” Of “op die dag, op dat uur, moet je daar naartoe want…” Ieder van ons geniet op zijn manier van voeding en heeft zo zijn eigen voorkeuren.

Mijn préférées:

... de Vlaamse Steenweg in BXL, lekker verdwalen tussen al die gesproken talen aan tafel.

... mijn geboortestad Leuven, waar er wel altijd een leuke eetgelegenheid te vinden is.

... ‘Fruit de Mer’ bij een brasserie te Ukkel, hectisch maar deel uitmakend van het toneel. Heerlijk!

... de ontbijttafel in het weekend bij ons thuis. Genieten, bijpraten, discussiëren over een toets. Kortom,

tijd maken voor elkaar.

 

Detail - Gert Bulens Webdesign by Traiteur Bertem -Vlaams Brabant Master Mousse

 

Copyright © 2015. Alle rechten voorbehouden