Reeds mijn hele carrière vertoef ik in de voedingswereld. In mijn beginjaren deed ik veel ervaring op in gerenomeerde restaurants om daarna als chef-kok te werken. Ook in mijn vrije tijd liet het koken mij niet los. Ik was o.a. lid van een BBQ-team waarmee we in 2008 Vice Wereldkampioen en Belgisch Kampioen werden.

Jarenlang heb ik gefantaseerd over het opstarten van ‘At Home Cooking’, maar steeds was er wel iets waardoor ik de stap niet zette. Tot…

In april 2015 verwezenlijkte ik mijn droom: 'Detail' werd een feit. Elke dag opnieuw, werk ik met een glimlach en vol enthousiasme met het doel mijn ervaring, kennis en creativiteit in mijn gerechtjes te steken. En steeds met de focus mijn klanten een onvergetelijk culinair moment te geven.

Eten doet iedereen. Toch staan we er vaak niet bij stil hoe makkelijk we een leuke tijd koppelen aan eten. Hoe vaak hoor je niet: “Op die vakantie, op dat strand, daar smaakte het enorm goed.” Of “op die dag, op dat uur, moet je daar naartoe want…” Ieder van ons geniet op zijn manier van voeding en heeft zo zijn eigen voorkeuren.

Wanneer je geïnteresseerd bent, kom ik graag bij je langs om "jouw feest" te bespreken en een juiste offerte op te maken.

Bij Detail is alles bespreekbaar. Ik kook ter plaatse, bij je thuis, bij 'de bomma' in de tuin, een feestzaal, bedrijf of andere locatie. Heb je een ander evenement of bijeenkomst, contacteer me gerust om dit verder te bespreken.


* De prijzen op de website en in de prijslijst zijn prijzen per persoon.

* Indien ‘Detail’ de gerechten ter plaatse levert, zit de 6% BTW reeds in de prijs op de website verrekend.

* Wanneer ‘Detail’ instaat voor de bereiding ter plaatse en/of bediening op locatie dien je bij onze foodprijzen 6% BTW te tellen. (=12% in totaal)

* De werkuren ter plaatse worden per uur gerekend aan € 49,00 per kok en € 37,00 per kelner, incl. 21% BTW.

* Bij het bereiden en bedienen ter plaatse dient er een éénmalige vervoersonkost van €45 of €90 (afhankelijk van aanwezigheid van obers) incl. BTW betaald te worden. 

* Op drank dient steeds 21% BTW betaald te worden.

* Bestellingen en goedkeuring van offerte dienen tijdig (min. 10 dagen vooraf) te gebeuren.

* Er wordt een voorschot betaald ten laatste 10 dagen voor het event.