“Het tapasbuffet dat Detail bij ons leverde voor de 30ste verjaardag van mijn dochter was een schot in de roos. Onze gasten bestonden uit verschillende generaties en iedereen genoot van dit concept. De wereldse keuken die jij, Gert, op het buffet toverde was af! Met dit concept kan iedereen kiezen wat hij/zij wenst te eten en hoe vaak er terug aangeschoven wordt. 
En er werd bijgeschept, maar dan nog had Gert ruim voldoende voorzien. Bravo!”


Hilde uit Heverlee

Sharing & Fingerfood                                   €38pp. (6% BTW incl.)


° Peperkoek Gerookte eend Peer

° Pinchos met tomatensalsa

° Pastasalade

° Soepje van zoete aardappel met gember & kokos (zelf nog op te warmen)

° Burrata caprese

° Sweet African pepper cashewnoot granaatappel

° Mangosalsa met scampi

° Kip met pesto

° Quiche met coppa, prei & bospaddenstoelen
° Geitenkaas met verse vijgen
° Stoofpotje volgens de 'mood' van de chef

Bij aanwezigheid van een kok kunnen enkele gerechtjes vervangen worden door warme alternatieven en ter plaatse bereid worden. Afhankelijk van de gerechtjes kan de prijs aangepast dienen te worden. Houd ook rekening met de prijs van de kok ter plaatse.

Dit voorstel is om je een idee te geven wat wij aan te bieden hebben. Wij werken steeds op vraag en wensen van onze klant. Houd er rekening mee dat andere wensen de prijs kunnen beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op voor verdere info.

Wanneer u een voedselallergie heeft, luisteren we graag en geven u informatie over de gebruikte ingrediënten. (Allergenenwetgeving sinds 13/12/2014)